materiál železo
průměr 28 cm
výška 5 cm
rukojeť z nerezové oceli
série Ferrum
značka KELA
Strojově kovaná smažící pánev Velmi silné a těžké provedení Před prvním použitím je nutné pánev vypálit Ideální na přípravu steaků prudké restování masa či zeleniny a grilování vynikají extrémní tepelnou vodivostí Ocel použitá na výrobu pánví Ferrum je 100 přírodní materiál Pánve nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem jsou ekologické a recyklovatelné
Železné pánve jsou vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce ale používaná plotna musí být větší než průměr pánve Pánev se tak nebude při prvotním vypálení kroutit a deformovat čímž by došlo k poškození a trvalému znehodnocení pánve Nejlepší způsob využití této pánve je na plynovém sporáku
Ke grilování na pánvi je nejlepší železná kovaná pánev Čím masivnější tím lepší
Před prvním použitím je nutné pánev vypálit dle následujících pokynů aby nedošlo k jejímu znehodnocení
1 pánev vymyjte běžným saponátovým prostředkem na nádobí a horkou vodou
2 po umytí pánev vysušte
3 suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte
4 až nyní přidejte olej
5 až se olej rozpálí přidejte nahrubo nakrájené plátky syrových brambor se slupkami a hodně soli
6 brambory dobře opečte a pak vyhoďte zajistěte dostatečný odtah par pomocí digestoře
7 po skončení železnou kovanou pánev opět umyje a vytřete mastným papírem aby při skladování nerezivěla Tento velmi žádaný výrobek můžete získat lehce u nás zařazený v sekci litinové pánve. Nyní najdete další produkty ze zmíněné rubriky ve slevě!